Migrän

Har lagd mig i tid nu två nätter i rad. Nio timmar sömn har det blivit. Har dock vaknat några gånger men det har inte varit så jobbigt.

Min kontaktperson från psyk ringde i måndags och hon sa att vi kunde lägga till en medicin som inte är beroendeframkallande. Den ser till att jag får sammanhängande sömn.

Har inte velat tagit den. Har försökt ta mina andra tabletter runt kl 20 och lagt mig så jag somna kl 21. Då blir jag inte övertrött och sömnen blir bättre. Det verkar fungera. 

Satt klockan på ringning 6. Då behöver jag inte titta på klockan varje gång jag vaknar utan jag vet att när klockan ringer på morgonen, då är det dags att öppna ögonen.

Orkade inte kliva så jag blundade igen. Två timmar senare var det dags att kliva. Hade lite ont i huvudet och kroppen kändes spänd, men bara på vänstra sidan.

Blev glad över att jag hade samlat ihop en halv maskin tvätt. Ville prova det nya sköljmedlet som jag köpte. Älskar när det doftar gott hemma. Efter det blev det Netflix och x antal koppar te.
 
Disken nudddade nästan taket så det var dags att städa i köket. Istället för att ställa smutsdisken i maskinen ville jag diska för hand. Ville känna kranvattnet mot mina händer. 

Idag ska jag bara vara hemma. Det blir film, godis, daimglass och massor med vila. Längtar till älsklingen, men denna veckan har jag mycket som händer.

På måndag ringer psyk igen och på tisdag ska jag träffa arbetsförmedlingen och försäkringskassan. Vill också stanna hemma med äldsta sonen. Fast han är ensam i sitt rum, vet jag att han tycker det är roligt att jag är hemma.

Ser glädjen i hans ögon när minsta sonen kommer hem till oss. Han brukar också små tjafsa med mellan brorsan. Killar, det kan inte visa kärlek genom att krams, nej, det ska brottas mm

Efter lunch hade inte spänningen på vänstra sidan släppt. Försökte somna utan resultat. Hjärnan kan inte varva ner. Försökte läsa lite och det är så roligt att jag kan göra det nu. Förut gjorde jag ingenting annat än läste och sov på helgerna. Efter jag hamnade på psyk har jag inte kunnat läsa överhuvudtaget. Har inte kunnat tagit in det jag läste och ron i kroppen har inte funnits där. 
 
Försökte titta på lite film men det gjorde mer ont i huvudet och bakom ögat. Förstod senare att jag hade haft migrän hela dagen. Det enda som hjälper mot det är att sova bort det.

Det blev medicinen kl 20, åt både glass och godis innan jag släckte lampan kl 21.

 




noidan.blogg

Försöker hitta ljuset och lugnet i mörkret

RSS 2.0