Smak på vardagen


Vi hämtade Theo från skolan. Han har innebandy på kvällen så pappan behöver inte åka flera gånger till stan.
Theo kommer till oss på lö.rdag. Som vi längtar! Lillen saknar honom också. Han är så dämpad. Sover bara och håller sig borta från oss.
Älsklingen är på Dome under tiden Theo har träning. Sen lämnar vi av Theo till pappan sin.
Det blir en snabb dusch, sen lite film och mina piller. Ska träffa mamma imorgon. Vi ska åka till Ikea. Försöker hitta någon byrå som pojkarna kan hänga sina kläder på. Alla kläder ligger på golvet. Så less.
Pratade med mamma idag. Hon berättade hur jobbig syrran och jag var i tonåren. Vi smet ut på kvällarna, rökte och skolkade. Syrran började med droger. Hon var riktigt farligt ute.
När hon var 19 fick hon äntligen hjälp.
Jag vet inte riktgit varför jag var som jag var. Tror det beredde på mobbingen jag fick vara med om. Det hade gjort att min självförtroende och självkänslan var på botten. Var en sönder själ.
Jag hade en tjej vän i slutet av nian. Tia hette hon. Vi åkte ofta på disco och där trivdes jag som mest. Det var just den tiden som jag började vara mig själv och brydde inte om någon.
Marcus var min bästa killkompis. Vi tittade ofta på tv, vi var lika mycket hos mig som hos han. Snällaste vän man kan ha.
Efter snällaste Marcus började jag vara mycket med D. Han förtjänar inte ens att jag skriver hans namn. Men han var vän med min pojkvän som jag hade då. Tragiskt.
Men vad mamma sa idag var att hon tackar Gud för hur fantastiskt mina söner är.
Det är hemma på helgerna, har koll på sina saker och är bara helt underbara. Jag håller med.





noidan.blogg

Försöker hitta ljuset och lugnet i mörkret

RSS 2.0