Det räcker nu!


Några nätter har jag somnat runt 21-22 och vaknar sju. Visst har jag drömmar, dricker vatten, men jag känner att jag har sovit bra och länge nog. Brukar lägga mig en till två timmar efter lunch för att orka med resten av dagen. Vissa dagar gör jag inte ens det. Framsteg.
I lördags åkte syrran och jag till mamma och pappa. Basta är alltid roligt men blev less på mamma och pappa som bara gnällde. Har jag ringt till F-kassan, varför vi flyttar inte till mindre, Tobbe är dum som åker bräda och gör sig illa hela tiden, har Tobias jobbat någonting... Jag blir less! Har ingen lust att träffa någon av dom nästa helg! Jag hoppad att jag blir så med mina grabbar. Ibland är det bästa att knipa igen munnen oavsett vad man tycker och tänker.
I söndags träffade jag min vän. Eftersom jag var så hungrig efter Theos match åt jag en bra lunch hemma. Därför beställde jag en blåbärspaj och god te istället och var det god? Så god! Var det en bra storlek på pajen? Absolut inte!
Innan jag hämtade Theo från träningen igår, hälsade jag på hos en vän några timmar. Alltid lika roligt.
Mina framtidsplaner? Funderar om jag ska ta lastbilskörkort. Kan jobba som sopgubbe, åka traktor eller jobba i hamn. Det låter som en bra plan. Skulle vilja se sex månader framåt. Se hur vi alla mår, vart vi år i livet mm




noidan.blogg

Försöker hitta ljuset och lugnet i mörkret

RSS 2.0