Kärlek från kosmos


Vaknade igen kl fyra. Det var bara att kliva upp istället för att rulla runt i sängen. Gjorde ordning fukost, fixade benen, tog bort nagellacket från både fingrar och tår.
På måndag börjar älsklingen att jobba. Ser att han är nervös. Det skulle jag också vara. Det är samma ställe som jag har jobbat på. Lätta ställen att städa.
Igår gick vi till skolsköterskan. På sex månader har Theo växt tre centimeter. För att vara lite mer piggare och friskare rekommenderade hon att Theo ska vara mer aktiv. Där har jag mig själv att skylla. Är så långt ifrån aktiv som man kan komma. Jobbar  på det. Theo cyklar till skolan när det är fint väder. Det blir mindre sitta vid datorn och mer åka bräda och vistas ute i naturen. Theo blir snart bara elva så det ska inte överdrivas. Det ska inte utvecklas till någon ätstörning som det blev för mig i Theos ålder.
Igår swishade jag Johannes 150 kr ifall han kunde följa med mig på ett stort möte med alla föräldrar i Theos skola. Ville inte åka dit själv. Vilket liv det blev! Vissa föräldrar protesterade så högljudd. Fick lite stress mage där. Att det ska byta skola och slås samman med en stökig skola, det blir allt annat än bra.
Nu har jag ansökt om skolskjuts till lillmannen. Jag vägrar gå med på att Theo ska ta linjetrafik med större barn och vuxna. Bara tanken ger mig ångest och katastroftankar. Vill ha en taxi som hämtar och lämnar.
Lillmannen åker till pappan sin ikväll. På lördag hälsar vi på hos mamma och pappa. Det blir en snabb titt. Jonathan är ledig och när han vill hälsa på hos sina morföräldrar då släpper jag allt och vi åker. Jonathan är lik mig. Tycker om att vara hemma men ibland socialiserar han sig. Säger inte mycket men med rätta själar öppnar han och kryper ut från sitt hårda skal. Finns en anledling som jag är kräfta i horoskop.
Har försökt bli vän med pengar. Svårt. Tydligen kan man fantisera att man badar i pengar. Det kommer pengar från alla håll och kanter. Så mycket roligt som vi kan göra med pengar. Jag ser mig själv köpa massor med nya kläder, går på bio, käper pizza osv. Tre exempel har jag fått det bekräftat igår. När vi körde till mötet var bensinmitaren på nästan noll. Efter mötet hade mätaren gått uppåt. Fick också en elräkning på 500 kr. Fick en check som backade upp räkningen! Det sista var att trots mycket trafik fick vi en gratis parkering. Tack universums änglar för ni hjälper oss!





noidan.blogg

Försöker hitta ljuset och lugnet i mörkret

RSS 2.0