Små önskningar



I fredags jobbade älsklingen så fort på morgonen så han kunde följa med och fira Johannes. Innan lärarna sparkade ut studenterna, stod jag vid parkeringen och tände salvia. Dränkte hela mig och syrran i röken. Gjorde också en osynlig bubbla runt oss. Inget negativt kunde nudda oss nu. Träffade personen som jag ville så gärna undvika. Hör och häpna! Personen var snäll hela dagen! När vi åkte hemåt tackade jag universum för hjälpen och spräckte osynliga bubblan. Johannes var så fin med sin nya kostym och student mössan. Min fina son! Hade fina betyg också. Efteråt åkte vi och firade hos pappan deras. Theo simmade i poolen, Johannes öppnade sina presenter och vi åt tårta. Igår tog Johannes tåget  till Malmö för att träffa sin vän. Han firar midsommar där.
I söndagens åkte vi till mamma och pappa. Medan jag låg ner i bastun kände jag en ängels kalla hand på mitt ben. Vad gör hon i bastun tänkte jag. Medans mamma vågade simma ut satt jag på trappan och huttrade. Tackade havets änglar efteråt för jag fick dränka mig i deras magiska vatten.
Andra dagen på sommarlovet. Vi har begränsat Theos tid vid en skärm. Skrämmande hur mycket han kan sitta och glo på sådant trams! Har tagit bort YouTube från hans mobil. Istället har vi handlat idag, spelat kort och snart ska vi ta en promenad. 
När älsklingen kom hem gick jag raka vägen till sängen. Orkade inte hålla mig vaken fram tills kvällen. Läste klart min bok och har börjat på nästa, "väck din mediala sida".
Imorgon blir det loppis. Om det är fint väder stannar vi vid skateparken så Theo får åka lite och hoppas det finns någon trevlig kompis där. Önskar att Theo skulle träffa en snäll vän här vi bor. Att det är ute och leker och att Theo är glad.
"Tack för allt"




noidan.blogg

Försöker hitta ljuset och lugnet i mörkret

RSS 2.0