Bojkotta mor och farsdag!


Igår åkte syrran och jag till mamma. Våran kusin från Finland har kommit och hälsat på. På söndag ska mamma följa med henne tillbaka till Finland. Mamms ska träffa sin syster. Hon hinner tillbaka till Theos skolavslutning.
Jag vågade doppa mig två gånger efter bastu. Mitt hår blir så lent av havsvatten. " Tack änglarna för att mamma och pappa bor så perfekt".
Jag skäms lite. För igår sa jag att det är så dumt att fira mor och farsdag. Vi har tillräckligt med firande under året tycker jag. Alla födelsedagar och förbannade julafton! Nej, fy!

Theo åkte till sin pappa igår. Nu är det så tomt i huset. Gillar inte det.
Älsklingen sov tre timmar inatt. Jag skulle inte klara det. Hoppas han kan sova under dagen.
Lillen har börjat se saker som vi andra inte ser. I förrgår ställde han sig i hallbyrån och titta upp. Igår låg han i sängen och tittade riktigt länge ut i hallen. Han kunde inte slita blicken. Tror det var en glittrande ängel. Det var en glittrande ängel. Det var det första jag tänkte på.

Johannes bokade tvättstuga idag. Jag hjälper honom med den. Han hade inte mycket tvätt 
Jonathan hade lagt fram sina kläder som han ville vi ska tvätta. Det går fort.

Turbo ska besiktas den sista denna månad. Handbromsen och en lampa måste lagas. Hoppas vi får fort tid på skroten i Skutskär. Hoppas bilen går igenom och att det kostar ingenting.
Idag blir en slapp dag. Vi kanske orkar ta en promenad till affären nära oss och köpa mjukglass.




noidan.blogg

Försöker hitta ljuset och lugnet i mörkret

RSS 2.0