Mer änglar

 
När vi pratar om änglar eller om jag kallar på dom, känner jag änglarnas närvaro genom att det nuddar min aura. känner kalla kårar eller blir känslosam. På så vis vet jag att det är nära mig och att jag har fått kontakt.
 
Om någon i min familj mår dåligt, ber jag änglarna eller deras nära som har gått vidare till andra sidan, att det kommer, håller om och tröstar.
Har sett när änglarna lyser upp andras hem, hur det lägger sina healande händer på själens hjärta och på så sett tröstar, ger kärlek och kraft.
Ser änglarna/andar i mitt inre. Från mitt tredje öga chakrat.
 
Det vackraste jag har sett var när jag bad en äldre dam att komma och trösta sitt barnbarn. Hade sett bild på henne hos min älskling. Det var inte släkt på riktgt, men hon har ett band till honom som hon vore hans mormor. Bad hennes ande att komma hem till älsklingen en kväll eftersom jag inte kunde. Den äldre damen satte sig bredvid sängkanten och smekte sitt barnbarns hår länge.  Den kärleken hon hade för honom var så vackert att få se!

Ibland vågar jag inte säga vad jag har bett om eller ser i mitt inre, för vissa ser skeptiskt på mig. Fast jag ser hur änglarna ger healing till en person, brukar inte alla känna det, så det tror inte på att jag pratar sanning. Så jag ber i smyg och själv vet och ser att själen som änglarna jobbar med får den tröst den behöver.

När våran mellersta hade skolavslutning och alla klasser var samlade, såg jag deras änglar bakom sig. Deras änglar var väldigt glada för att nu är det sommarlov! Niornas änglar var extra glada för eleverna skulle vidare till gymnasiet. Såg hur deras änglar jublade, dansade, hoppade och spelade musik bakom dom. Det var så roligt att se!

När min syster och jag skulle åka flygplan, var jag så rädd! Bad till Gud att allting skulle gå bra. Bad änglarna också om tröst. Då såg jag änglar inne i planet. Dom skulle lugna och skydda oss alla. Såg hur en stor ängel klappade piloten på axeln och sa att "detta har du gjort många gånger. Du är så duktig". Jag tittade mot höger och såg hur änglarna tog tag i flygplanets vingar och lyfte upp planket. Jag blev lugn och höll min syster i handen. Resan gick bra. Blev bara lite åksjuk.

En trött morgon när man är på väg till jobbet blir bilresan så mycket roligare när bilen är fylld med änglar!  Änglarna är väldigt långa, men det får plats i min lilla bil ändå. Jag prata högt och ser hur det pratar med varandra. Skrattar för det ser så roligt ut. Tänk om någon tittar och ser mig, en ensam kvinna som kör bil och pratar och skrattar för sig själv... Vilken syn! 

Be änglarna om sällskap så kommer dom. Om du inte ser eller känner deras närvaro i börja, börja med att du pratar högt. Till slut kommer du att känna att änglarna är nära dig, fast du inte kan "se" dom.

Ibland när jag diskar eller tittar på tv ser jag svarta skuggor som springer förbi. Känner hur det skrattar och försöker springa förbi så jag inte ser, fast det vill att jag ska se. Tycker det är roligt. Då vet jag att jag är inte själv hemma. Skuggorna är inte änglar utan denna gång andar.

Att vakna av att någon skrattar medans det kliar mig på fötterna är inte roligt alls! Någon tyckte det var dags för mig att vakna... Tydligen är andarna vakna dygnet runt, men inte vi! Så jag var inte glad alls att bli väckt. Men det var lite roligt att få se att det kan vara lite busiga. Men hoppas det tittar på klockan nästa gång om det tänker busa...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

noidan.blogg

Försöker hitta ljuset och lugnet i mörkret

RSS 2.0