Höst

Relaterad bild

Vet inte varför men T ät så orolig. Igår kväll hann jag inte läs godnattsaga eller ligg bredvid honom när det var dags för sängen. Klockan var så mycket så det var bara att blunda. Vi har haft fullt upp nu så många dagar så jag ville ha egentid innan jag skulle lägga mig. Men T rullade runt sen smög han till vardagsrummet. Det var bara att stäng tv och lägga sig bredvid honom. Då kände han sig tryggare. Han var väldigt trött så han borde ha somnat. Men han är väldigt mammig och han har väl mycket funderingar nu så det är lite oroligt i hans huvud. Han behöver, som alla andra barn mycket sömn. Han har börjat skolan och det är mycket intryck som han handskas med.

Idag ska han till sin pappa. Lika där var han orolig att pappan inte skulle komma i tid när skolan slutade. Jag tappar lite tålamodet ibland när han är så osäker och det borde jag inte göra. Jag måste komma ihåg att han är väldigt känslig liten själ, som jag också är. Att någon höjer rösten eller att man känner sig ivägen, det är jobbigt för oss.

Det är höst ute. Nästan alla träd har bytt färg från grönt till rött och gult, det blåser och regnar. Mysigt att vara inne när det är kallt ute. Älskar hösten. Måste bara köpa en ny jacka. Få gå och kolla på loppis. Vägrar betala 400 kr när jag kan få någonting för en hundring. Tycker heller inte om att följa modet.

Jag är så tacksam och glad över att jag har börjat sova bättre. Har färre drömmar och uppvaknanden. Medicinen har äntligen börjat värka. Har också kunnat somna mitt på dagen också. Är ganska pigg när klockan slår 6 men efter en timme blir jag trött igen. När det är min vecka och jag har lämnat T till skolan, kollapsar jag totalt. Då lägger jag mig och somnar ganska snabbt. Min hjärna har äntligen börjat varva ner. Tack.

Nu blir det soffläge och lite Love Island sverige och Bonde söker fru. Älskar sådana program.
 
 
 
 

noidan.blogg

Försöker hitta ljuset och lugnet i mörkret

RSS 2.0